Fitness-24.cz
banner

Shred-X Rippedcore

- Extra silné složení - AKCE 1+1
Shred-X Rippedcore
Shred-X Rippedcore
Kategorie Spalovače tuků
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 1 780,-
U nás ušetříte 790,- (44%)
naše cena
990,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
-44%
Hodnoceno 24x
93%

Hodnocení produktu Shred-X Rippedcore

Celkové hodnocení
hodnoceno 24x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Jana
Vloženo: 13.8.2018
Pro funguje lepší výkon - dodá energii
Proti nic

Rozhodně doporučuji. Po 3 měsíčním užívání s Diet pro proteinem, 3-4x týdně pohybem a normálním jídelníčkem (žádné extra diety) jsem zhubla 5kg. Po užití tobolky mám neskutečný příval energie, jsem aktivnější, více se potím a musím říct že opravdu funguje! Neměla jsem během užívání žádné problémy (pálení žáhy apod.) je potřeba to pořádně zapít.

Libor
Vloženo: 2.9.2017
Pro Opravdu Funguje Břicho a bůčky mizí Dodá energii Dopučuji vyzkoušejte
Proti I u mne silné pálení žáhy ihned po užití Několikrát po ránu nalačno mírná nevolnost Nikdy předtím mne nebolela hlava, při užívání spalovače někdy mírná bolest hlavy byla

Po několikaměsíčním domácím léčení zlomené nohy jsem nabral přes 10kg, následná rekonvalescence a zjištění že se mi srazil celý šatník mne donutila s tím něco udělat. Napřed jsem jen zvýšil aktivitu, po zlomené noze je asi nejvhodnější kolo, ale přišla zima ❄ a já se poprvé v životě ocitnul ve fitku na rotopedu a později orbitreku a pásu. Výsledky se dostavovali ale jen pozvolna, potom mi byl doporučen Shred X rippedcore. Můžu vás ujistit, že opravdu funguje až jsem byl překvapenej. Po dobrání jsem na těchto stránkách ještě objevil Pyrolis 24 který měl též povzbudivé recenze, tak jsem ho vyzkoušel... dnes můžu říct, že na mne osobně působil více Shred-X rippedcore. Jen u pyrolis jsem zase nepocitoval takové pálení žáhy a bolest hlavy. Chce to asi vyzkoušet a bude to individuální, já jsem však rozhodnutý příště opět zvolit Shred-X

Petr
Vloženo: 28.5.2017
Pro U mne zabral ihned, lepší výkon, soustředění a výdrž při sportu, za týden jsem ubral na váze 1 kg a jdu pomalu stále dolů z váhou.Beru vždy ráno na lačno, když jdu do práce 2 tablety a odpoledne před obědem.
Proti Velká žízeň, vypiji i 3 litry vody, ale to je asi v pořádku.

Celkově se cítím nakopnutej, spánek v normálu, úbytek na váze funguje a to nějak nedodržuji omezování jídla, jen jsem zapojil více pohybu.

Kateřina
Vloženo: 24.5.2017
Pro složení víc energie
Proti šílené pálení žáhy žádný výsledek

Spalovač jsem si koupila na základě recenzí a bohužel jsem byla zklamaná, protože na mne absolutně nezabral, i když jsem dodržovala jídelníček a více sportovala a navíc pokaždé mne tak dvě hodiny po požití šíleně pálila žáha a to jsem ho zapíjela a zajídala a stejně nic nepomohlo. Vrátím se k osvědčenému Pyrolisu, který na mne fungoval. Věřím, že zabírá, ale hold ne na každého.

Kristýna
Vloženo: 10.4.2017
Pro složení funguje velmi rychlý nával energie
Proti cena při špatném zapití pálí žáha,

Skvělý spalovač/nakopávač, má nejlepší složení co jsem zatím u spalvačů našla, ze začátku mi dost dráždil žaludek, musela jsem vychytat správné načasování při braní před tréninkem, občas je třeba ho zajíst pár sousty

ROZÁLIE
Vloženo: 21.1.2017
Pro super, doporucuji
Proti ze zacatku me palila zaha,ale jak se hned nasnidam tak je to ok

za 3 tydny jsem zhubla 2kg tuku a v pase 6cm, boky 1cm jsem moc spokojena a objednavam dalsi baleni,

Matěj
Vloženo: 21.12.2016
Pro kvalitní spalovač jde vidět účinek
Proti

zatím s tím začínám,ale účinky jsou už vidět. Mám k tomu do kombinace protein whey plus rippedcore a taky výtečný.

marcela
Vloženo: 6.11.2016
Pro kvalita,která funguje když dodržujete jídelníček
Proti

Doporučuji všem,kteří chtějí zhubnout,ale základ je správný jídelníček

jakub kuba
Vloženo: 23.7.2016
Pro super produkt!! velmi rychlý nával energie spaluje tuky
Proti

Prozatím nejlepší termogenní spalovač co jsem vyzkoušel, protože jsou vidět výsledky. Měl jsem například spalovač Grenade, ale to je spíše jen kofeinová tableta než skutečný spalovač.

Ivana
Vloženo: 17.6.2016
Pro Funguje
Proti Cena

Kombinuju s proteinovým koktejlem a funguje skvěle.

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail