Přihlásit se Registrovat
Váš nákupní košík je prázdný.
Fitness-24.cz

Pyrolis For Women Gel

zpevňující krém na celulitidu
Pyrolis For Women Gel
Pyrolis For Women Gel Pyrolis For Women Gel
Kategorie Spalovače tuků
Výrobce Pyrolis
Běžná cena 890,-
U nás ušetříte 195,- (22%)
naše cena
695,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
-22%
Hodnoceno 12x
90%

Hodnocení produktu Pyrolis For Women Gel

Celkové hodnocení
hodnoceno 12x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
šárka
Vloženo: 6.3.2016
Pro Účinný na celulitidu i podkožní tuk
Proti

Krém už na první dojem působí kvalitním dojmem, pro správnou funkčnost je nutné dodržovat návod. Kombinuji i s kapslovým spalovačem Pyrolis a výsledky jsou vidět

Jolana
Vloženo: 25.2.2016
Pro Po 2 tehotenstvich nemám ani 1 strii dobře se roztírá krásně hebká pokožka
Proti

Je málo těchto produktů na trhu a jen naprosté minimum je z nich funkčních, proto na tento pyrolis nedám dopustit. Viditelný úbytek tuku na bocích i stehnech.

Silva
Vloženo: 3.1.2016
Pro Účinkuje po dobu užívání Jde vidět zlepšení Příjemná vůně
Proti

Kvalitní výrobek, doporučuji dále

Pavlína
Vloženo: 6.8.2015
Pro Je funkční Snadno se roztírá
Proti

Za 3 týdny vidím pozitivní změnu na zeštíhleném pase i bocích. Z podobných produktů zatím nejlepší co jsem kdy měla.

nikola
Vloženo: 24.4.2015
Pro účinnost jde cítit za chvíli sametová pokožka
Proti mohlo by být větší balení

Můj první krém co funguje a rozdíl je změřitelný i viditelný, pomerančová kůže se vytrácí

Alena
Vloženo: 13.2.2015
Pro Účinnost na kvalitu pokožky. Žádná negativní reakce kůže.
Proti Trochu zvláštní vůně. Na problémové partie (břicho, stehna, hýždě) asi moc dlouho nevydrží. Odhaduji tak dva týdny možná.

Bála jsem se přecitlivělosti, jak jsem se dočetla v recenzích a nic. Nepociťuji žádné pálení, pozoruji velmi mírné zčervenání, ale výsledky vidím. Hebounká pokožka, dětská prdelka je oproti mému bříšku šmirgl. ;) Zeštíhlující vlastnosti gelu samotného nemohu posoudit objektivně, protože používám s kapslemi Pyrolis. Nevím jestli třeba na hubnutí nezabírají jen ty kapsle, ale výsledky určitě vidím.
Spolu s úpravou jídelníčku (žádné drastické diety, jen obyčejné rozumné stravování) a pohybem (baví mě skupinové programy ve fitku, nejsem na to vzít boty a jít běhat) se cítím a vypadám líp. Soudím podle starých kalhot ze kterých jsem se vyžrala.

Zázraky to určitě neumí, pokud budete vysedávat u televize a vyžírat se čokoládou, brambůrkama a pít u toho Kolču, tak krém, kapsle...ani ta liposukce...to nezachrání. ALE KDYŽ SE BUDETE SNAŽIT A NĚCO DO TOHO DÁTE, URČITĚ VÁM TO TO TĚLO VRÁTÍ!

Petra
Vloženo: 8.1.2015
Pro Koupen na doporučení. Zřejmě kvalitní složení. Rychlý termoefekt. Hydratuje a je i na celulitidu.
Proti

Vyzkoušejte. Kombinuju s Pyrolis kapslemi a proteinem Diet Pro Protein a zabírá to

jana
Vloženo: 5.1.2015
Pro rychly ucinek prohriva dana mista pro problematicke partie
Proti pokud aplikuju po sprchovani, tak me nekdy az pali, ale muze to byt citlivou pokozkou, kterou mam. Baleni by mohlo byt za danou cenu vetsi, nez 237ml.

Radka
Vloženo: 3.1.2015
Pro Po aplikaci dané místo prohřívá Snadno se roztírá Vůně krému mi vyhovuje Mám viditelné změny
Proti Po aplikaci musím chvilku čekat, než se obléknu

Mám třetí balení a pokračuji dále. Mohu doporučit.

Iva
Vloženo: 2.1.2015
Pro Užívám krátce, abych hodnotila účinky, ale po aplikaci cítím hřejivý účinek.
Proti

Oproti krému od Vichy vidím, že se po aplikaci něco děje. Účinky zhodnotím za několik dnů.

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail