Přihlásit se Registrovat
Váš nákupní košík je prázdný.
Fitness-24.cz

Pyrolis

- bez obsahu kofeinu a stimulantů
Pyrolis
Kategorie Spalovače tuků
Výrobce Pyrolis
Běžná cena 1 020,-
U nás ušetříte 221,- (22%)
naše cena
799,-

Produkt je momentálně nedostupný.

Hodnoceno 32x
88%

Hodnocení produktu Pyrolis

Celkové hodnocení
hodnoceno 32x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Karolína
Vloženo: 17.2.2015
Pro Dobrý účinek Daří se hubnout
Proti jde to do peněz

Někdy těžko sehnatelný spalovač, ale konečně také něco co funguje a viditelně spaluje tuky za relativně krátkou dobu...

Anna
Vloženo: 9.2.2015
Pro Kvalitní Plní svou funkci
Proti

Naštěstí to nejsou vyhozené peníze a člověk na sobě vidí rozdíl. Používám ho i s gelem Pyrolis a zatím jsem velmi spokojena.

danica
Vloženo: 5.2.2015
Pro Nie je po ňom nevoľno veľmi účinný Rýchly úbytok tukov
Proti

najlepší spaľovač čo som mala a ktorý funguje. Za 1 mesiac som zatiaľ schudla necelých 5 kíl.

Kateřina
Vloženo: 19.1.2015
Pro Silný Bez nevolností Je vidět rozdíl
Proti snad cena

Skvělá věcička která zabírá a rozdíl na váze je pak vidět.

Radana
Vloženo: 15.1.2015
Pro zabírá
Proti jen cena

Vladimíra
Vloženo: 11.1.2015
Pro Funguje Mám hodně energie Viditelný výsledek Není mi po něm špatně
Proti nic

Spalovač na který jsem dostala doporučení ve fitness centru a který asi jako jeden z mála opravdu funguje. Po užití jsem nabitá energií, nemám chuť na sladké. Za měsíc jsem zhubla skoro 4 kg což považuji za velký úspěch. Rozhodně jsem ho neužívala naposled.

Kristian
Vloženo: 9.1.2015
Pro Kvalitni spalovac kupuju pravidelne
Proti zadne

doporucuji

Barbora
Vloženo: 9.1.2015
Pro Kvalita Zabírá mi Rychlé dodání
Proti

Užívám s koktejlem Diet pro meal a oba produkty mohu doporučit. Po 22 dnech mám 62,5kg z původních 67kg

Petra
Vloženo: 9.1.2015
Pro Nabudí mě Nemám takovou chuť na slaské Úbytek po 2 týdnech -6kg
Proti

Kombinuju s krémem Pyrolis na lokální spalování a proteinem Diet Pro Protein a s výsledky jsem spokojena. Postava je prorýsovanější a pevnější.

Lucie
Vloženo: 8.1.2015
Pro energie, reguluje chuť na sladké, spaluje
Proti cena

Po 14 dnech mám asi 3 kila dole... zatím tedy dobrý. Uvidím později

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail