Přihlásit se Registrovat
Váš nákupní košík je prázdný.
Fitness-24.cz

Pyrolis

- bez obsahu kofeinu a stimulantů
Pyrolis
Kategorie Spalovače tuků
Výrobce Pyrolis
Běžná cena 1 020,-
U nás ušetříte 221,- (22%)
naše cena
799,-

Produkt je momentálně nedostupný.

Hodnoceno 32x
88%

Hodnocení produktu Pyrolis

Celkové hodnocení
hodnoceno 32x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Maruš
Vloženo: 2.4.2016
Pro Funguje jak má
Proti

jsem spokojena, produkt funguje

Karolína
Vloženo: 21.3.2016
Pro Nemám takovou chuť k jídlu Psychická kondice Bez vedlejších účinků Plošší břicho
Proti

Občas sportuji tak sem si vybrala tento produkt a o hodně předčil má očekávání, opravdu nemám takovou chuť k jídlu jako dřív, nejsem přes den unavená a po necelých čtrnácti dnech pozoruji úbytek tuku na břiše. Po měsíci stoupnu na váhu, ale už teď vidím pozitivní výsledky. Palec nahoru tomu, kdo tento spalovač vyrobil.

Monika
Vloženo: 16.3.2016
Pro dodá energii
Proti pravidelný trénink, upravený jídelníček. To kilo bych shodila i bez něj určitě, doufala jsem že to urychlí spalování- ono posledních 5 kil jde těžko když už nemám nadváhu ..

- za mě teda určitě ne, na nakopnutí před cvičením jsou i levnější produkty

Patrik
Vloženo: 13.1.2016
Pro pozitivní výsledky na břiše mám celý den energii
Proti

je to pecka, konečně neco co funguje

Daniela
Vloženo: 3.8.2015
Pro Viditelné výsledky Kvalita Energie
Proti cena

Konečně něco co viditelně funguje a nepůsobí jen jako placebo.

Jaroslava
Vloženo: 20.6.2015
Pro Funguje rychle Nepálí mě po něm žáha
Proti Nutnost nakoupit do zásoby

Proti spalovači nemám jako u jednoho z mála v podstatě žádné výhrady - funguje velmi dobře, kombinuji 4x týdně běh a kolo a výsledky jsou rychle znát. Zatím 4 kilča dole a pokračuji. Nevýhodu spíše vidím v jeho dostupnosti- respektive nedostupnosti, ale funkčně je skvělý.

Mgr.Veronika
Vloženo: 9.6.2015
Pro
Proti Nezhubla jsem ani 1 kg. Bohužel.

3x denně chodím se psem na hodinové procházky, jezdím na kole a stravuji se zásadně zdravě, bez příloh a pečiva, jím hodně zeleniny. Potřebuji zhubnout pouhé 3 kg a nedaří se.

nicol
Vloženo: 28.5.2015
Pro silný účinek nezpůsobuje nevolnosti dobré složení
Proti častá vyprodanost

nejlepší spalovač na trhu ale bývá často brzy vyprodán :( Zhubla jsem s ním za 5 týdnů necelých 5kg a to mám jen rotoped

Kateřina
Vloženo: 2.5.2015
Pro daří se hubnout
Proti cena

Tento spalovač vážně funguje.Užívám jej společně s proteinem whey plus rippedcore a CLA 1000 a během 17dní bez větší námahy,pouze s upraveným jídelníčkem,mám cca 3kg dole.Mohu jen doporučit.

Silva
Vloženo: 23.2.2015
Pro Snižuje mi chuť k jidlu Nabuzuje Z přírodních látek
Proti

Asi nejlepší spalovač který se dá dnes na trhu sehnat. Užívám jej spolu s proteinem whey plus rippedcore od sci-mx a výsledky nad očekávání. Dokud bude účinkovat, zůstávám u něj :)

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail