Fitness-24.cz
banner

Omni-MX Hardcore

- pro rychlý nárůst objemu a síly
Omni-MX Hardcore
Potravina pro zvláštní výživu
Kategorie Sacharidy
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 1 890,-
U nás ušetříte 700,- (37%)
naše cena
1 190,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
Hodnoceno 19x
94%

Hodnocení produktu Omni-MX Hardcore

Celkové hodnocení
hodnoceno 19x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Jaroslav
Vloženo: 26.11.2017
Pro vysledky cena chut
Proti jen na me moc sladke, ale asi to tak ma byt.

uzivam 14 dni. mohu jen doporucit. pred uzivanim me bolely svaly na predlokti a ted kdyz uzivam, tak bolest ustupuje. vyborne vysledky na silu, po tak kratke dobe pri cviceni, zvedam tezsi vahy, nez pred pouzivani pripravku. a na objemu je to taky jiz trochu znat, ale vice se ukaze pri dlouhodobejsim pouzivani. proste jsem spokojen a to hodne. doporucuji vsem.

Ferenc
Vloženo: 13.11.2016
Pro TOP chuť Cena dá se směle nabrat 5kg za měsíc
Proti

Nejlepší komplexní suplement na trhu v poměru cena/kvalita/chuť. Pokud srovnám výrobky stejné kategorie které se prodávají například za 2500,- a přitom nabízí zrcadlově stejné složky, pak není o čem diskutovat. Zde je navíc přidaná hodnota 9 ti hodinový protein, což například výrobci jako např. Reflex stále nenabízí. Docela nechápu některé pisatele, kteří zde namítají vysokou cenu produktu...Pokud by jste kupovali samostatně protein, sacharid, amina, kreatin atd., pak za sestavu dáte min. 4000,- Kč (teď neberu seškrabanou omítku, kde je na nádobě napsáno 100% protein), zde je cena ani ne poloviční!!! Nevím tedy co by kdo chtěl víc.

Jakub
Vloženo: 5.6.2016
Pro Složení Účinnost
Proti Možná trochu chuť

Užívám ho vždy po zkouškových když potřebuji nabrat to co zhubnu ze stresu a musím říct, že vždy jsem s tímhle produktem schopný přibrat okolo 10 kg
Fakt doporučuji!

Jaroslav
Vloženo: 11.5.2016
Pro All in one netřeba již skoro nic užívat, stejně užívám :-) ... Výsledky Chuť a rozpustnost
Proti asi trochu cena, ale za takový produkt žádná katastrofa

Reakce na předchozí hodnoceni....každému nemusí vždy sednout všechny obsažené složky, tudíž se může stát, že to někdo neutráví a prožene ho to, ale kvůli tomu bych nepsal, že je to přeceňovaný suplement, když ho vlastně vůbec nevyzkoušel. Za mě super suplement po všech stránkách.

Richard
Vloženo: 19.4.2016
Pro Nevím ,asi to na všechny ůčinkuje perfektně.........nevěřím všem recenzím.
Proti Pro mě při každém užití totální klystýr. Po třech dávkách jsem to v křečích vzdal.

Nebyla to dobrá volba. Přeceněný suplement.

hugo
Vloženo: 2.1.2016
Pro je to pecka!
Proti

beru ho teď opakovaně, za 1 měsíc 7kg nárůst, ani se mi tomu nechtělo věřit. Nemá chybu

Adam
Vloženo: 1.10.2015
Pro Chuť a vůně čokoláda - 10/10 Chuť a vůně banán - 9,5/10 Nemusíte kupovat nic dalšího (krom X-Plode nebo 9-Hour). Viditelné výsledky. Nepráší.
Proti Vysoká cena.

Začněme cenou, která je opravdu židovská. Nicméně musím uznat, že již není potřeba kupovat cokoliv dalšího, jelikož je zde obsaženo vše, co tělo potřebuje. Ale holt je to tak, že pokud chce mít člověk tělo, za které se nemusí stydět, zadarmo to nebude a s výsledkem jsem i přes cenu opravdu spokojen. Příchutě čokoláda a banán vřele doporučuji, není cítit chemie a nezvedá se mi žaludek, v tomto ohledu si výrobce poradil více než dobře. Doporučuji k vodě přilít i trochu mléka, chuť se ještě více zlepší a stále to půjde dobře rozmíchat i strávit. Při používání znatelným způsobem odešla únava a chtíč na zemi vypustit ducha a skapat, jsem schopen dát více opakování a zmírnila se bolest.

Po čase jsem přidal i X-Plode Hardcore, únava při i po tréningu se snížila ještě více. Určitě doporučuji přikoupit, pokud si můžete dovolit Omni-MX, X-Plode už taková pálka není.

No a nějaká čísla? Za 2 měsíce z 70 kilo na 78. Jsem ektomorf (vězeň z Dachau) a za žádnou cenu jsem nikdy nemohl přibrat. Tohle je tedy velmi dobrý výsledek.

lubor
Vloženo: 3.8.2015
Pro funkčnost TOP chuť
Proti

TOP NA TRHU PRO OBJEM I REGENERACI

Ladislav
Vloženo: 13.7.2015
Pro Chuť- výborná, sladká Výsledky Opravdu výhodný
Proti -

Na to, že mám opravdu rychlé spalování a ani pravidelná strava s jídelníčkem mi nepomáhá, tak jsem díky tomuto raráškovi nabral za 14dní 3kg, což je paráda. Doporučuji banán, opravdu dobrý. Já osobně bych řekl, že za tu cenu se tento výrobek vyplatí, opravdu reálný výsledek.

Petr
Vloženo: 25.5.2015
Pro složení chuť velmi rychlé výsledky
Proti

Best of best :-)

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail