Fitness-24.cz
banner

Muscle Meal Hardcore

- komplexní jídlo v objemovém období
Muscle Meal Hardcore
Potravina pro zvláštní výživu
Kategorie Sacharidy
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 2 290,-
U nás ušetříte 830,- (36%)
naše cena
1 460,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
Hodnoceno 9x
91%

Hodnocení produktu Muscle Meal Hardcore

Celkové hodnocení
hodnoceno 9x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Petr
Vloženo: 19.2.2015
Pro Výsledky, přibrání svalové hmoty Není moc sladký jako některé gainery Rychlý nárust hmotnosti
Proti

Nemám nic zásadního, co bych produktu mohl vytknout, jen sem musel dát do šejkru víc vody než jak je v návodu, protože konzistence byla hustší

jozef
Vloženo: 4.2.2015
Pro skvelá chuť veľa energie neobsahuje chémiu žiadny tuk, len svalstvo
Proti vyššia cena, ale za kvalitu sa musí platiť

Perfektný gainer ktorý mi priniesol nadštandardné výsledky

Milan
Vloženo: 12.1.2015
Pro Složení Bez umělého barviva Příjemná chuť Kvalita-Sci-MX
Proti

Produkt jsem chtěl srovnat s mutantem který mi nevyhovoval snad po všech stránkách, ale těžko se dá srovnávat nesrovnatelné. Muscle meal je zkrátka jiná úroveň kvality i vlastností a člověk buduje čistou hmotu, nikoli tukové zásoby jako u mutantu. U muscle meal jsem s prvním balením nabral necelých 5kg - beru jej standardně 2x denně. Zasloužil by si jistě lepší reklamu, protože u nás se většinou doporučují jen blafy, kde je předností nízká cena.

kristian
Vloženo: 9.1.2015
Pro pro obem super vec
Proti asi zadne

Uzivam s kreatin monohydratem a vysledky jsou super jak v objemu, tak sile. Chce to ale dobre jist, spat a makat a vysledky se budou ohromne!

Jaromír
Vloženo: 4.1.2015
Pro Dobrý poměr bílkovin a sacharidů Nenabírám tuk Obsahuje GRS9 a směs vitamínů pro lepší účinek
Proti Jde to do peněz

Po prvním balení jsem nabral skoro 6 kg a nabírám dál. Cena je pro mě jakožto studenta docela vysoká, ale chápu, že kvalita něco stojí.

Martin
Vloženo: 2.1.2015
Pro sci-mx dobré zloženie
Proti cena

odporúčam

Jakub
Vloženo: 30.12.2014
Pro kvalitka
Proti

doporučuji

Filip
Vloženo: 28.12.2014
Pro Složení Rozmíchatelnost 3 různé příchuti v jednom balení - může se střídat a neomrzí
Proti Oproti Omni-MX trochu víc sladší, ale stačí více vody a je OK

Kupuji pravidelně

Martin
Vloženo: 27.12.2014
Pro Postupné uvolňování sacharidů a bílkovin Solidní množství BCAA a glutaminu Rychlejší regenerace Chutný
Proti

Kdo hledá sachariďák do objemu s vysokým množstvím bílkovin, doporučuji.

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail