Přihlásit se Registrovat
Váš nákupní košík je prázdný.
Fitness24.cz

GRS 9-Hour Protein

-protein s postupným uvolňováním
GRS 9-Hour Protein
Kategorie Proteiny
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 986,-
U nás ušetříte 291,- (30%)
naše cena
695,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
Hodnoceno 17x
94%

Hodnocení produktu GRS 9-Hour Protein

Celkové hodnocení
hodnoceno 17x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Petr
Vloženo: 6.5.2020
Pro Vyhovuje mi dle složení. Nejvice vysokým obsahem BCAA a vyživováním 9 hodin je na nejvyšší úrovni. Nic podobneho jsme nenašel s těmito hodnotami. Chuť je vznikající, ale radší osobně mám Vanilku, která není dostupná.
Proti Ombčas se nafouknu , ale zjistil jsme , že po použití musí člověk odpočívat a moc se nehýbat. Ale spíše je to, že to mám složité se zpracovaním syrovátky .

Doporučuji, jde hned poznat, že produkt je kvalitní.

JURA
Vloženo: 18.12.2016
Pro Chutovo najlepsi co som doteraz ochutnal Da sa pouzit ako nahrada stravy ak nestiham jest
Proti rychlo sa mina. Je to chutovecka ktora zasiti

Vynikajuca chut a podla mna vyborny ako obcasna nahrada stravy. Vratil som sa po dlchsej dobe a zostanem prinom.

andris
Vloženo: 21.11.2016
Pro cena kvalitní složení
Proti nic

Doporučuji všem co se zasekly a nejde se jim posunout dál v jejich tréningu!!!

Dalibor
Vloženo: 10.9.2016
Pro Opravdu špičkový noční protein.
Proti

Dle mě nejlepší noční protein, doporučuji.

Jarek Brož
Vloženo: 3.5.2016
Pro velmi dobrá stravitelnost-nenadýmá příjemná chuť i vůně bez syntetik
Proti

Velmi kvalitní výrobce u něhož se mi funkčně osvědčila doposud většina výrobků. Kombinuji ještě s Omni-MX Hardcore + X-plode Hardcore a roste to neuvěřitelně

Stana
Vloženo: 28.4.2016
Pro rekordní doba výživnosti perfektní chuť skvělá cena dobrý poměr
Proti

Bezkonkurenční protein, který se dá užívat jak přes den tak i právě před spaním. Nadstandardně vysoké množství BCAA i glutaminu v každé dávce. Pokud si jej srovnám s jinými vícehodinovými proteiny, tak tento nemá konkurenci!

Michal
Vloženo: 24.4.2016
Pro Vysoky pomer bielkovin Postupne uvolnovanie bielkovin 9hod
Proti Prichut COKO-MENTOL je hardcore humus, nic horsie z radov proteinov som nikdy nepil. Vona pripraveneho proteinu je rovnako hnusna, ako jeho chut.

Doporucujem, okrem prichute coko-mentol.

Milada
Vloženo: 6.2.2016
Pro Příjemná chuť Dlouho zasytí Bez chemie
Proti Mohlo by být větší balení

Užívám jej jako svačiny a pro doplnění bílkovin, nemám mu moc co vytknout. Předtím jsem si koupila BSN Syntha 6 a ten byl pro mě téměř nepitelný s umělou chutí, tady mi chuť vyhovuje.

vladimir jirsa
Vloženo: 22.1.2016
Pro Podle mě nejlepší protein s delší dobou vstřebávání
Proti Nic

Doporučuji všem co se zasekly a nejde se jim posunout dál v jejich tréningu !!!

Roman
Vloženo: 13.10.2015
Pro Vysoka kvalita značky Výborna vstřebatelnost Vysoký obsah živin Příchutě
Proti

Doporučuji všem vyzkoušet....

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail