Fitness-24.cz

Whey Plus Rippedcore

- vhodný do dietního období pro rýsování postavy
Whey Plus Rippedcore
Whey Plus Rippedcore
Potravina pro zvláštní výživu
Kategorie Proteiny na hubnutí
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 1 290,-
U nás ušetříte 591,- (46%)
naše cena
699,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
-46%
Hodnoceno 14x
97%

Hodnocení produktu Whey Plus Rippedcore

Celkové hodnocení
hodnoceno 14x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Tereza
Vloženo: 7.3.2019
Pro Výborná, přirozená chuť (jahoda) bez chemické pachuti. Dobře se rozpouští, nepráší. Obsahuje vlákninu, CLA, BCAA, vitamíny.
Proti Jediné mínus - málo příchutí. Už není ani vanilka.

Koktejl piju už přes měsíc, poctivě 2x denně, každý den. Na svačinu nebo 2.večeři je ideální - zasytí. 5x týdně cvičím - 3x posiluju. Že bych viděla nějaké zázračné výsledky se nedá říct, každopádně doplní co tělo potřebuje a je znát rychlejší regenerace svalů. Dřív jsem musela brát ještě zvlášť magnezium kvůli svalovým křečím po tréninku. S tímto proteinem už nemusím :)

Michaela
Vloženo: 8.2.2018
Pro Skvělá chuť ! Dobře se rozpouští ! Obsah BCAA a CLA !!!
Proti Málo příchutí !!!

Vyzkoušeny všechny tři příchutě, chuťově skvělé, není to přeslazene !!! Nejlepší za mě jahoda :) Obsah BCAA a CLA v jedné dávce je taky pecka. Za mě při hubnutí super volba !

Andrea
Vloženo: 26.9.2017
Pro Chuť výborná, skvěle zasytí!
Proti

Skvěle chutná, určitě vyzkouším i jinou příchuť - nyní jahoda. Splňuje co ma!

Alena
Vloženo: 12.6.2017
Pro velmi chutné (příchuť jahoda), snadno se rozmíchá
Proti

účinky zatím nemohu hodnotit, pouze 1x ochutnáno

Denisa
Vloženo: 11.6.2017
Pro Naprosto nejlepší protein.
Proti Málo příchutí

Skvělá chuť, bez chemické pachuti ( mám příchuť vanilka ). Dobře se rozpouští, není přeslazený.

Dalibor
Vloženo: 10.9.2016
Pro Dobrá rozpustnost Viditelné výsledky Chuť
Proti

Špičkový protein, doporučuji.

Ivana
Vloženo: 17.6.2016
Pro Velikost balení, chuť
Proti Mohlo by být víc příchutí

Chuťově dobrý, dobře se rozpouští, zasytí,v kombinaci se spalovacem viditelné výsledky.

VANDA
Vloženo: 16.8.2015
Pro MOC DOBRÁ PLNÁ CHUŤ KVALITNÍ RYCHLÁ PŘÍPRAVA
Proti

KDO HLEDÁ KVALITNÍ PROTEINOVÝ KOKTEJL NAHRAZUJÍCÍ SVAČINY PŘI HUBNUTÍ TAK SI JISTĚ PŘIJDE NA SVÉ. CHUŤ SUPER A ZA PÁR DNŮ JE VIDĚT ROZDÍL NA VÁZE. JÁ TO KOMBINUJE JEŠTĚ S PYROLISEM.

Tomas
Vloženo: 5.5.2015
Pro Kvalitní protein Bez umělého barviva Nepráší Rozpouští se hned
Proti málo příchutí

Super volba k rýsování a do redukčního období. Chutove i složením perfektní, zatím u me nejlepsí protein za super cenu

Petra
Vloženo: 17.4.2015
Pro chuť bez chemie viditelné výsledky
Proti

Dokonalá chuť a funguje!!! Dávám si jej 2x denně jako svačiny a je to rozdíl.

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail