Fitness-24.cz
banner

X-Plode Hardcore

- Pro rychlé zvýšení síly, výkonu a napumpování
X-Plode Hardcore
Potravina pro zvláštní výživu
Kategorie Před tréninkem
Výrobce Sci-MX
Běžná cena 890,-
U nás ušetříte 300,- (34%)
naše cena
590,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
-34%
Hodnoceno 17x
94%

Hodnocení produktu X-Plode Hardcore

Celkové hodnocení
hodnoceno 17x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Martin
Vloženo: 7.5.2016
Pro vysoký obsah účinných látek bez dopingových složek velmi dobrá funkčnost
Proti

Skvělý na vysoce výkonnostní typ tréninku. Dělám závodně crossfit + běh a funkčnost výrobku zcela bez výhrad. Dříve jsem měl stejný typ produktu od MusclePharm a BSN, ale tohle je tak o jednu až dvě třídy výš, navíc za podobné peníze. V kombinaci mám ještě BCAA Intra Hardcore + GRS 9 Hour Protein a také nehodlám měnit.

Ctibor
Vloženo: 23.4.2016
Pro Super nakopávač Nevydržím nejít do fitka Funguje dlouhodobě Dobrá chuť
Proti trochu prašnost

Koupeno, vyzkoušeno, překonalo moje představy, nečekal jsem až tak dobré výsledky. Tohle je můj asi už 10 preworkout., mám tedy s čím srovnávat a y-plode prozatím jasně vede

honza
Vloženo: 4.4.2016
Pro více síly na trénink ohromný nával energie kvalitní výrobce
Proti

Tento výrobek jsem koupil na doporučení a za posledních několik měsíců to byla nejlepší investice protože člověka přímo donutí k podání lepšího výkonu. Účinek jde opravdu znát, zvýší maximálně intenzitu tréninku. Věříte si na větší váhy, pomůže navýšit sílu pro opravdu tvrdší trénink. Standardně jsem se trápil s nějakými 110 kg na bench a teď tam standardně dám 125 kg. Těší mě i fakt že v tom nejsou obsažena umělá barviva jako ve většině podobných výrobku.

Miro
Vloženo: 11.3.2016
Pro nakopnutí super pumpa super soustredeni super
Proti

THE BEST!!!!

Lokvenc
Vloženo: 6.3.2016
Pro Rychlý efekt Uvolní ve mně opravdu hodně energie osvěžující chutné příchutě
Proti

Účinnost je tak intenzivní, že nemám vůbec chuť odejít z posilovny. Při běhu znatelné zlepšení a zvýšení výkonu.

tomas
Vloženo: 14.2.2016
Pro perfektni u jedineho NO jde poznat ucinek ochranuje svaly
Proti

doporuceni od znameho, rychly nastup ucinku, svaly jak z kamene

Adam
Vloženo: 1.10.2015
Pro Černý rybíz - naprosto úchvatná chuť i vůně. Delší výdrž, možno provádět více opakování. Po dokončení tréninku menší únava. Skvěle se rozpouští.
Proti Zvýšená prašnost.

Cena imho odpovídá množství a kvalitě výrobku. Chlastám to společně s Omni-MX Hardcore a 9-Hour Proteinem - oproti nim není "moučný/hustý", což je veliké plus a po konzumaci Omni-MX ho do sebe díky tomu kopnete velmi snadno a s chutí. Jelikož se jedná o výrobek jiného rázu a složení, trochu více práší, ale není to žádný skandál. Rozpustnost ve vodě snadná a rychlá, nicméně při dopití posledního loku doporučuji ještě jednou promíchat. Před užíváním kombinace Omni-MX, 9-Hour a X-Plode jsem zaznamenal extrémní zvýšení výdrže, zbavilo mě to lapání po dechu a bolesti při sklapovačkách, jsem schopný provádět více opakování a po tréningu jsem sice unavený, nicméně to není ten stav před užíváním těchto výrobků, kdy bych si nejraději lehl na podlahu a pošel.

Závěrem bych rád zmínil, že jsem nejprve užíval kombinaci pouze Omni-MX a 9-Hour Protein. Výsledky byly vylmi dobré, ale jakmile jsem do kombinace přidal i X-Plode, zaznamenal jsem ještě větší zvýšení výdrže a potlačení únavy.

Patrik
Vloženo: 6.6.2015
Pro Sila,napumpovani energie velke baleni za dobrou cenu
Proti

dobra ucinost i po delsim uzivani

Roman
Vloženo: 18.5.2015
Pro účinek po 10ti minutách příval energie a síly mega pumpa
Proti

x-plode užívám v kuse už asi 8 měsíců a účinky pociťuji stejné jako na začátku užívání, což není u většiny NO běžné. Trénuji dvoufázově a po užití dávky mám dostatek síly i energie na celý den. Zlepšení jak na hmotnosti tak na celkovém výkonu a po tréninku menší únava.

Martin
Vloženo: 29.3.2015
Pro Chuť
Proti

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail