Přihlásit se Registrovat
Váš nákupní košík je prázdný.
Fitness24.cz

Pyrolis Diet Milkshake

-náhrada snídaně, svačiny ...
Pyrolis Diet Milkshake
Pyrolis Diet Milkshake Pyrolis Diet Milkshake
Kategorie Koktejly na hubnutí
Výrobce Pyrolis
Běžná cena 920,-
U nás ušetříte 225,- (24%)
naše cena
695,-

Vyberte si variantu
Vložit ks
-24%
Hodnoceno 30x
97%

Hodnocení produktu Pyrolis Diet Milkshake

Celkové hodnocení
hodnoceno 30x.
Hodnotit můžou pouze přihlášení uživatelé.
Komentáře a hodnocení uživatelů
Radka
Vloženo: 6.6.2016
Pro Nahrazuje běžné jídlo Cena za dávku 35 Kč Ta chuť je nepřekonatelná
Proti

Moc chutný koktejl do diety, který funguje. Když si navíc člověk uvědomí že 1 dávka=jedno jídlo je za 35,- Kč tak za tuto cenu asi stěží nějakou standardní a zároveň kvalitní svačinu připravím :)

Dana
Vloženo: 19.5.2016
Pro Pochoutka Velmi kvalitní
Proti

splňuje moje požadavky, váha jde dolu cca o 1 kg týdně, navodí pravidelný řád ve stravování. Není pocit hladu, donutí k pravidelnému příjmu tekutin.

nina
Vloženo: 1.5.2016
Pro nepráší se snadno se rozpouští nedělá přebytečnou pěnu chutově vynikající
Proti

Opravdu nemám co vytknout k tomuto produktu. Jak chuťově, tak i konzistencí vynikající. Zatím jej používám krátce (asi 2 týdny), ale jsem s ním náramně spokojena. Tento produkt mohu vřele doporučit.

Petra Palat
Vloženo: 27.4.2016
Pro velmi chutný a účinný funguje na linii a zasytí
Proti menší gramáž

až na velikost balení naprostá spokojenost. Bere to i manžel :)))

Lenka
Vloženo: 21.4.2016
Pro Vynikající chuť, nejlepší ze všeho, co jsem v této oblasti vyzkoušela Nemám hlad Pro hubnutí se na dietě dá v pohodě vydržet i delší dobu Výborně se rozpouští, jde skvěle rozmíchat i bez sítka
Proti

Produkt jsem si vybrala na doporučení výživového poradce. Účinky byly velmi rychlé a drží už třetí měsíc bez problémů. Tělu se zjevně ulevilo.

tina
Vloženo: 8.4.2016
Pro Výborné složení velmi chutný přijatelná cena
Proti zatím nic

Výborné složení doplňku, velmi chutný, přijatelná cena, vhodný pro snížení váhy a doplnění proteinů.

Milan Duchoň
Vloženo: 1.4.2016
Pro chuť je super hubnutí funguje dodá mi energii
Proti mohl by se vyrábět i ve větším balení

Děkuji za doporučení, po měsíci 3 kilogrami dole. Dávám si jej se 3dl mléka, ale musí se to hned vypít jinak to pak zhoustne. Celkově hodnotím produkt velmi kladně, určitě jeden z nejlepších

Liduska
Vloženo: 13.3.2016
Pro kila jdou dolu vynikajici svacina kvalita
Proti stavam se na nem zavisla :)

Tak koktejl funguje, prozatim mam dole pres 2,5kg a uvazuji ze to podporim pyrolis kapslemi....

veronika
Vloženo: 28.2.2016
Pro delikatesa!!! zažene hlad
Proti

málo kdy se stane že člověk narazí na něco co je zdravé a zároveň moc dobré a ještě když to pomůže při hubnutí. je to mňamka :)

Nikola
Vloženo: 19.2.2016
Pro nepřekonatelná chuť bezproblémová příprava dlouhodobě zasytí
Proti

Mám ho týden a chuť je naprosto luxusní! Je to u mě jednoznačně zatím nejlépe chunající koktejl který i nejdéle zasytí. Doporučuji si jej dát s ne příliš studeným mlékem. Dávám plné hodnocení!

Akce, slevy a novinky přednostně na váš e-mail